COVID-19

DESPRE PANDEMIA COVID-19

Viata Incepe cu Noi

 

Fie ca ai un diagnostic si doresti tratament, fie ca doar vrei sa te consulte unul din medicii nostri sau cautati mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi

D&R Signature Medical

Centrul Medical International Bucuresti deschide clinica de excelenta D&R Signature Medical! 

Centrul Tau Medical

Centrul Medical International Bucuresti are scopul de a ingriji trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. Hai sa facem cunostinta! 

Medicina Muncii

 

Ai nevoie de medicina muncii pentru angajatii tai? Venim in ajutorul tau cu pachete foarte avantajoase de medicina muncii! Sanatatea angajatilor tai este cea mai importanta pentru noi!

Dragi pacienti,

23.03.2020

Venim cu noi informatii si recomandari pentru aceasta perioada in care trebuie sa ne normalizam emotiile si sentimentele, sa ne izolam/ramaneti la domicliu si sa comunicam  cu cei apropiati si cu doctorii on line. Sa ramanem pozitivi si sanatosi, sa ne protejam bunicii si parintii, pe noi si pe copiii nostri, de noi depinde cat de repede se va extinde aceasta perioada si cum vor evolua lucrurile.

Va stam la dispozitie on line cu orice intrebare  doriti sa ne adresati.

Clinica de Reproducere Umana a Centrului Medical International  Bucuresti.

Referitor la fertilizare in vitro, ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) in aceeasi linie cu celelalte Societati Stiintifice de Medicina Reproductiva recomanda avizeaza ca toti pacientii de fertilitate care considera sau planifica tratament de fertilitate, chiar daca nu indeplinesc criteriile diagnostic de infectie cu Covid-19, ar trebui sa previna o sarcina in aceasta perioada. Pentru pacientii care sunt deja in procedura de fertilitate se recomanda amanarea sarcinii prin crioprezervarea ovocitelor sau embrionilor un un embrio-transfer ulterior.

De asemenea ESHRE sfatuieste ca pacientele gravide sau cele care planuiesc o sarcina sau care sunt in cursul ului tratament de fertilitate trebuie sa evite calatoriile de orice fel si contactul cu potentiali infectati cu Covid-19.

Multumim Primariei Capitalei, ASSMB care ne-a informat on line in data de 19.03.2020 avand in vedere (citam):

“Instituirea starii de urgenta la nivelul intregii tari si masurile de combatere cu masurile COVID-19 in conformitate cu Decretul presidential privind instituirea starii de urgenta de teritoriul Romaniei publicat in MO nr 212/16.03.2020 Partea intai va notificam cu urmatoarele”: ASSMB urmeaza a incheia acte aditionale de prelungire a valabilitatii voucherelor astfel incat” pacientii care sunt beneficiarii proiectului “O sansa pentru cuplurile infertile –FIV 2” “voucherele sa poata fi utilizate  pana la 31.12.2020, cu posibilitatea de prelungire a valabilitatii”. Rugam pacientii Centrului Medical International Bucuresti, care au vouchere sa ia legatura on line cu ASSMB –Directia Programe Proiecte pentru a prelungi perioada de valabilitate a acesor vouchere, pentru a efectua tratamentul de fertilitate dupa aceasta perioada de urgenta.

Continuam sa monitorizam sfaturile forurilor competente de la nivel national si international, literature de specialitate si revenim cu informatii care sa va reduca nivelul de stress si sa ne revedem sanatosi cat de curand posibil. Numai impreuna si cu multa pretuire, daruire si respect unul fata de altul putem trece cu bine aceasta perioada.

Referinte

-ESHRE News and Statements, 14.03.2020

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

https://www.iffs-reproduction.org/page/COVID-19

https://www.acog.org/Clinical-Guidance-and-Publications/Practice-Advisories/Practice-Advisory-Novel-Coronavirus2019

https://www.asrm.org/news-and-publications/news-and-research/press-releases-and-bulletins/covid-19-suggestions-on-managing-patients-who-are-undergoing-infertility-therapy-or-desiring-pregnancy/

 

Specialitati Medicale

Cardiologie

Obstetrica – Ginecologie

Medicii nostri

Conf. Dr. Radu Ciudin

Medic primar cardiolog

Dr. Sergiu Sipos

Medic primar cardiolog

Conf. Dr. Ioan Coman

Medic primar cardiolog

Dr. Erna Stoian

Medic primar Obstretica Ginecologie

Conf. Dr. Denisa Protopopescu

Medic primar Obstretica Ginecologie

Evaluarea starii de sanatate depinde in primul rand de tine!

Sunt foarte multumit de serviciile medicale pe care Centrul Medical International Bucuresti le ofera!

Cezar Visan

Parteneri